Våra hundar

Valpar

När du köper valp av oss.

Valparna levereras när de är 8 veckor. Då är de veterinärbesiktigade, vaccinerade, chipmärkta samt registrerade i SKK. Med varje valp följer en juniorförsäkring och en dolda fel-försäkring.
Vi erbjuder kostnadsfria valpträffar under det första året. Någon av träffarna kommer att vara gemensam för alla men på de flesta träffarna kommer det att bara vara du och din valp/unghund! Vi fokuserar på er och försöker hjälpa er att få den bästa starten tillsammans! 

Vi planerar ingen ny valpkull just nu!

 

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Tidigare valpkullar

Vår första valpkull 2001

u. Moorman´s Firepoppy e. GBFTCH Trooper Tam of Lockmuir

Den 4 april 2001 födde Fia sex valpar. Två av dem blev Svenska Jaktprovschampions ( F. First Flower och F,First Flame) och hade en härlig utstrålning när de arbetade. De gjorde också ett mycket bra arbete på de praktiska jakterna som de var med på. Båda deltog i olika lag på Lag-SM och gjorde mycket goda insatser. Övriga i kullen arbetar praktiskt under höstens jakter med apportering, eftersök och även med klövviltsjakt.

 

Vår andra valpkull 2003

u. Moorman´s Firepoppy e. Pollbear Rockpool

Den 25 mars 2003 fick Fia sin andra kull. Det blev nio valpar. I den kullen blev en tik F. Umbra Jaktprovschampion redan hösten 2006. F. Ochre blev klar för elitklass och den tredje tiken i kullen F. Sienna har 2:a i Ökl. Några av hanarna är startade på jaktprov. I stort sett alla i kullen arbetar praktiskt med apportering, eftersök m.m.

 

Vår tredje valpkull, lightkullen 2008

u. SEJ(J)CH Firepoppy´s Umbra e. SEJ(A)CH Streamlight´s Morse

Lightkullen

TILL RASDATA

Den 18 mars 2008 fick Firepoppy´s Umbra en kull med sju valpar, två tikar och fem hanar. Vi behöll Candle och Starlight. Det är en härlig kull med fina röntgenresultat och framgångar på jaktprov och viltspår. Fem är startade på jaktprov med förstapris varav tre har fått förstapris i elitklass. Starlight har blivit SEJ(J)CH och två av de andra är SEVCH.

 

Vår fjärde valpkull, stjärnkullen 2011

u. Justlike Furious Ferret e. Firepoppy´s Starlight

stjärnkullen.web

TILL RASDATA

Den 5 mars 2011 födde Meja ( Justlike Furious Ferret) en kull med sex valpar. Den enda tiken, Libra, behöll vi. Av sex valpar är tre startade på jaktprov och fått förstapris varav en är klar för elitklass. En fjärde arbetar som omtyckt servicehund inom vården. Flera i kullen är duktiga på viltspår och en är klar för elit-spår inom bruks.

 

Vår femte valpkull, hök-kullen 2011

u. Firepoppy´s Candlelight e. Delfleet Hawk

Hökkullen_556x768

TILL RASDATA

Den 9 mars 2011 födde Candle sju valpar, två hanar och fem tikar. I den här kullen ser vi fram emot att kunna ta en kull på F.Kite. Det är fyra stycken som har förstapris på jaktprov och två är viltspårchampions. En av tikarna plockar även poäng på lydnadsplanen.

 

Vår sjätte kull, F-kullen 2012

u. Justlike Furious Ferret e. Firepoppy´s Starlight

2012 kullen web

TILL RASDATA

Den 15 februari 2012 födde Meja nio valpar, sex hanar och tre tikar. Det är en kull med mycket go i. Vi behöll en tik, F. Fame. Under 2014 kommer flera att starta på jaktprov. En av hanarna blev SEVCH endast 1,5 år gammal.

 

Vår sjunde valpkull, Indiankullen 2013

u. Firepoppy´s Candlelight e. Jobeshill Buffalo Bill

valpkullen 2013 webb

TILL RASDATA

Den 12 februari 2013 fick Candle nio valpar, 8 tikar och 1 hane. En härlig kull med coola och samlade valpar som blir spännande att följa!

Vår åttonde valpkull, Paprikakullen 2014

u. Firepoppy´s Candlelight e. Cynhinfa Hamik

 

Paprikakullen kopia_512x768

 

 

TILL RASDATA

Den 14/4 2014 fick Candle 10 fina valpar, 5 gula och 5 svarta. Det är en härlig och trygg kull som vi ser fram emot att följa!

Vår nionde valpkull

Firepoppy´s Galilahi + SEJ(J)CH Searover Twinkle Liqourice

Den 23/2 2017 föddes 9 svarta valpar! En kull med mycket arbetslust, där flera har startat på jaktprov.

 

 

Vår tionde valpkull

Djurbergas Second Ess for Lara+ Annaloughan Ace

Den 23/1 2020 föddes 6 gula och 2 svarta valpar. En kull som kan bli något alldeles extra!

 

Vår elfte valpkull 2021

u.Djurbergas Second Ess for Lara e. Carmal´s Licence to Kill

Den 25/11 2021 föddes 5 ljuvliga valpar, en tik och 4 hanar. En social och tillgänglig syskonskara som blir spännande att följa!